گفتگوی ویژه با حجت الاسلام والمسلمین سید جواد مشکاتی سرمربی صالحین سازمان بسیج کارگری تهران بزرگ با خبرنگار بسیج پرس از سازمان بسیج کارگری تهران بزرگ.
سید جواد مشکاتی، کارگر روحانی شاغل در شرکت سایپا که در خط کیفیت روتوش مونتاژ ۱ مشغول به کار هست و در حال حاضر سرپرست قسمت کیفیت تست آب می باشد.
مشکات در مورد نحوه ورود به بسیج و شروع فعالیت در سازمان بسیج کارگری تهران بزرگ گفت:
از دوره ی دبیرستان وارد بسیج شدم و در حال حاضر درناحیه ی مقاومت بسیج شهید باهنر مربی صالحین می باشم همچنین در بسیج کارخانجات حدودا از چهار سال پیش فعالیت خود را آغاز نموده و در حال حاضر سر مربی سازمان بسیج کارگری تهران بزرگ می باشم.
حجه الاسلام مشکات در خصوص حلقه های صالحین گفت:
تشکیل حلقه های صالحین بنا به فرمایش مقام معظم رهبری, در واقع تشکیل اتاق فکر و ایجاد یک مجموعه ی اندیشه محور میباشد که برای تحقق این امر مهم, بسیجیان باید با اخلاص و توکل به خدا وارد میدان عمل شوندودر هر کاری اخلاص باشد سختی های آن آسان می شود واین همان تحقق ماموریت ۷۰ درصدی بسیج می باشد.
وی همچنین در مورد نحوه و زمان اجرای جلقه های صالحین گفت: این تکلیف در زمان های مختلف کاری صورت می پذیرد, روزانه قبل از شروع به کار نیروهای خط را دور هم جمع میکنم و در خصوص مسائل کاری خصوصا اخلاق، وجدان کاری, رزق و روزی حلال وسایر مسائل مرتبط با تولید و کار و همچنین موضوعات قرآنی، حدیث، سبک زندگی اسلامی و پاسخ گویی به شبهات به صورت چهره به چهره حلقه را تشکیل و اداره میکنم.
هدف صالحین همان روش انبیاست که اگر در کار وارد شود تاثیرات شگرفی در عرصه کار و تولید خواهد داشت
.
سرمربی صالحین سازمان بسیج کارگری تهران بزرگ درباره تاثیرات حلقه های صالحین افزود:
از میان رفتن بار منفی کار, توکل به خدا و بالا رفتن روحیه ایثار, صداقت, وجدان کاری و درنتیجه شاهد تولید بهتر و بهره وری بالا خواهیم بود.
وی در مورد حضور روحانیت در عرصه صنعت گفت: اوایل ورود به شرکت با لباس روحانیت شرایط خیلی سخت بود و تضاد فکری بالایی وجود داشت و اثرگذاری بر افراد شرکت سخت بود.
اگر یک قشری از روحانیت وارد تولید و صنعت شوند اثربخشی روحانیت در مجموعه بالا می رود, نگرش پرسنل به روحانیت تغییر می کند, فاصله یک طلبه یا روحانی با یک کارگر نزدیک میشود, اثرگذاری بر افراد بیشتر میشود و شان روحانیت هم بالاتر می رود.
مشکاتی در پایان گفت:ما قبل از مسافرت برنامه ریزی میکنیم, آیا برای سفر آخرت هم برنامه ریزی کرده ایم؟
برای استحمام وقت می گزاریم, کارواش اتومبیل برایمان مهم است, روی کامپیوترمان آنتی ویروس می نصب می کنیم.
اما برای پالایش ذهن و تصفیه روح چه برنامه ریزی هائی کرده ایم؟ دیاگ (عیب یابی )به ماشین خود می زنیم اما برای پیدا کردن عیوب نفسانی و روح و روان خود چه کرده ایم؟
آزمایش قند و چربی و غیره را برای سلامتی جسم انجام می دهیم اما آیا آزمایش اخلاق هم انجام می دهیم؟
اینکه دروغ نگوئیم تهمت نزنیم,چشم و نگاه خود را حفظ کنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
ثبت دیدگاه