افزونه جلالی را نصب کنید. 17 رمضان 1446 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1168 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 34 تعداد دیدگاهها : 11×
  • اوقات شرعی

  • منتخب بسیجیان پایگاه بسیج شهدای سایپا در سفر زیارتی و بصیرتی قم- جمکران حضور پیدا کردند

    شناسه : 1078 17 بهمن 1394 - 8:52 956 بازدید ارسال توسط :


    با فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر گروهی از منتخبین بسیجیان پایگاه بسیج شهدای سایپا در قالب اردوی زیارتی و بصیرتی شهر مقدس قم و مسجد مقدس جمکران که در روز پنج شنبه مورخ ۹۴/۱۱/۱۵ برگزار گردید حضور پیدا نمودند.

    پ
    پ


    با فرا رسیدن ایام الله دهه مبارک فجر گروهی از منتخبین بسیجیان پایگاه بسیج شهدای سایپا در قالب اردوی زیارتی و بصیرتی شهر مقدس قم و مسجد مقدس جمکران که در روز پنج شنبه مورخ ۹۴/۱۱/۱۵ برگزار گردید حضور پیدا نمودند.


    این اردو رأس ساعت ۷/۳۰ صبح از جلوی شرکت سایپا شروع گردید و بعد از طی مسیر اولین برنامه که در مجتمع یاوران حضرت مهدی (عج) مسجد مقدس جمکران در قالب کارگاه آموزشی و معرفتی با عنوان مهدویت و چگونه از منتظران باشیم برگزار گردید . در این کارگاه آموزشی که تحت نظر استاد ارجمند حضرت حجت الاسلام کفیلی از کارشناسان خبره بحث مهدویت می باشند موضوعاتی همچون (چگونه امام زمان خود را یاری نمائیم ، وظیفه منتظر چیست ، علائم آخر الزمان ، خانواده مهدوی چگونه است ) مورد بحث و تبیین توسط ایشان برای بسیجیان حاضر در جلسه انجام شد .

    برنامه بعدی این سفر زیارتی و بصیرتی بسیجیان پایگاه بسیج شهدای سایپا با حضور در بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء و اقامه نماز ظهر به امامت حضرت آیت الله جوادی آملی و استماع سخنان ارزشمند معظم له انجام شد. در ادامه مشروحی از سخنان ایشان جهت اطلاع بیان میگردد:

    آیت الله العظمی جوادی آملی در جلسه درس اخلاق بیان داشتند: حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات قدردانی از خون شهدا و زحمات امام شهداء است. ایشان در ادامه سخنرانی خود برای حضار در جلسه ضمن دعوت از آحاد ملت برای شرکت در انتخابات پیش رو و راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه بیان داشتند:مردم در راهپیمایی و انتخابات با وضو و قصد قربت شرکت کنند و با این عمل خود بر بقاء نظام تا رسیدن به دست صاحب اصلی اش کمک کنند. معظم له با اشاره به حدیثی از امام علی علیه السلام بیان داشتند:
    بیان نورانی حضرت علی(علیه السلام) این است که حضرت می فرماید «انسان باید مطالعه کند و اولین کتاب او برای نگریستن و مطالعه کردن، صحیفه قلب خود است»؛ چراکه بسیاری از مطالب را خداوند در قلب انسان ثبت کرده است.
    ایشان در ادامه خاطرنشان کردند: قرآن می فرماید خدا روح را مستوی الخلقه خلق کرده و انسان با صحیفه نوشته شده خلق شده است و آنچه که برای بشر لازم بود به عنوان قانون اساسی خدا در درون جان آدمی نوشته و جای داده است.
    حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی به وظایف انسان در قبال فطرت خود اشاره کردند و ابراز داشتند: اولین وظیفه انسان این است که چشم باز کند و صحیفه دل را مطالعه کند، وظیفه بعدی او این است که آنچه درکتاب ها می خواند در کنار این صحیفه قلب قرار دهد، وظیفه بعدی این است که اگر آنچه را که در خارج از قلب و در کتابها مطالعه کرد با آنچه خدا در صحیفه قلب او با عنوان قانون اساسی نوشته، مطابق داشت، آنها را بگیرد و در زندگی خود به کار بندد و اگر مطابقت نداشت آن مطالب را دور بیندازد.
    معظم له اذعان داشتند: این دقیقا همان عملی است که ائمه به ما دستور دادند که اگر دیدید روایتی با قرآن کریم مطابق نداشت دور بندازید و هر چه با قران سازگاری داشت بپذیرید.
    ایشان ادامه دادند: قرآن درونی که خدا در نهان آدمی قرار داده و از آن به عنوان صحف قلب یاد می شود همان حق است، این وظیفه روزانه آدمی است که هر روز آنچه را می شنود به قلب خود ارجاع دهد تا درستی یا نادرستی او مشخص شود تا گرفتار جهل عقلی و عملی و انحراف نشود.
    حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در فراز دیگری از فرمایشات خود به ایام الله دهه فجر و فداکاری جوانان این مرز و بوم تحت هدایت امام راحل اشاره کردند و اظهار داشتند: همه ما بر سر سفره شهدا و امام نشسته ایم و قرآن فرموده بعضی کارهای خیر به آسانی انجام می گیرد و در مقابل هم فرموده کار بد به سختی صورت می گیرد و این جوانان کار بزرگی کردند و جان خود را فدای انقلاب و اسلام کردند و شربت شهادت را به آسانی نوشیدند.
    استاد برجسته حوزه علمیه قم خاطرنشان کردند:
    در نظام مقدس اسلامی اگر کسی خواست کار خیری انجام دهد درب بهشت باز است و درب جهنم بسته اما این مسئله در نظام های دیگر برعکس است؛ یعنی در نظام اسلامی به عنوان نمونه عمل به فریضه حجاب، کار آسانی است و حفظ آن هم آسان است اما در زمان طاغوت این عمل کار سختی بود.
    ایشان ادامه دادند: بعضی ها به آسانی دروغ می گویند و به آسانی اختلاف بین مردم می اندازند و با سخنان خود آتش خاموش شده را مجدداً روشن می کنند و غافل اند که این دهان برای انجام کار خیر خلق شده و نه روشن کردن آتش اختلاف.
    این مفسر قرآن کریم اذعان داشتند: اسلام برکات زیادی دارد، انجام کار خیر آسان و انجام کار شر سخت است و به ما هم دستور دادند اگر کسی می خواهد با سخن خود به آتش خاموش شده فوت کند تا روشن شود او را اشاد و راهنمایی کنی؛ این درس دین و قرآن است.
    آیت الله العظمی جوادی آملی به وظیفه ملت در قبال شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی اشاره کردند و فرمودند:
    دهه فجر بیش از هر چیز یادآور صحنه های است که مردم به آسانی جان فشانی کردند؛ این امر می طلبد قدردان شهدا، انقلاب، اسلام و زحمات امام راحل و همه آحاد ملت که در این عرصه زحمت کشیده اند باشیم.
     
    در پایان این برنامه زیارتی و بصیرتی یک روزه بعد از صرف ناهار در مرکز یاوران مهدی (عج) مسجد مقدس جمکران و با حضور در حرم مقدس کریمه اهل بیت علیهم السلام حضرت فاطمه معصومه و زیارت ایشان ، همکاران محترم بسیجی پایگاه بسیج شهدای سایپا به تهران بازگشتند .
     {gallery}galleri-jpg/marasemat/gom-94-11-15{/gallery}

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.