شهید والامقام اسماعیل رضوانی
ولادت :۱۳۱۷ مشهد
محل خدمت: ( پارس خودرو – ساخت قطعات)
تاریخ شهادت: ۱۳۶۰/۹/۹
محل شهادت: بستان
شهید بزرگوار اسماعیل رضوانی فرزندی از خطه متبرک خراسان و مولود از خاک شهید پرور مشهد، متولد به سال ۱۳۱۷ از روستای اطراف این شهر بود.
اسماعیل اصلا و از ابتدای زندگی مبارزه و ایثار را از ثامن الائمه امام هشتم ( ع ) آموخته بود و زبان به اسلام ( نه ) آموخته بود که اسلام آری یعنی تن دادن به ذلت و خواری است . در کودکی پدر بزرگوارش را از دست داد و متعاقب آن کار و زحمت بیش از ظرفیت یک کودک را ناگزیر متحمل شد تا سن یازده یالگی در همان زادگاهش باقی ماند و بعد از آن به مشهد مهاجرت نمود و در شانزده سالگی رهسپار تهران شد و بعد از مدتی به استخدام شرکت پارس خودرو در آمد او در ۲۴ سالگی ازدواج نمود و ثمره این وصلت ۲ فرزند است که پویندگان راه پدرند .
وی همواره در محیط کارخانه از مدافعان حقوق همکاران و سایر کارگران بود و در کسب حقوق تضییع شده آنان از بذل جان دریغ نداشت تا آنجا که دامنه مخالفت و مبارزه وی با رژیم شاه او را گرفتار ساواک و زندان و شکنجه نمود و مدتی در زندان قزل حصار محبوس بود .
شهید رضوانی در ۱۵ خرداد ۴۲ افتخار حضور شرکت در تظاهرات را نصیب خویش ساخت و از همان زمان به ندای رهبر خویش خمینی کبیر لبیک گفته و پیمان بسته بود که آخر الامر هم جان بر سر آن پیمان نهاد شهید رضوانی از مخالفین سر سخت منافقین و خط التقاطی بود و همواره با ضد انقلاب ستیز و نبرد می کرد.
اسماعیل جنگ و جبهه را در الویت امور قرار داده و جمعا این سردار رشید اسلام یازده بار متوالی در رویاروئی با دشمن خون خوار قد مردانگی بر افراشت و سینه ستبرش سرانجام در تاریخ ۹ / ۹ / ۱۳۶۰ در عملیات افتخار آفرین آزاد سازی بستان آماج تیر دشمن نابکار شد و بدین ترتیب پیکر استوارش در هوای ملکوتی خوزستان روح پاکش را رها ساخت و به اعلی علین پیوست راهش مستدام و خونش جوشان باد .
وصیت نامه شهید والامقام اسماعیل رضوانی
ای رفتگان ما به شما پیوسته ایم ، ای ماندگان اگر شما حرکت نکنید به خون شهداء مدیون خواهید شد زیرا شهداء برای از بند استعمار بیرون آمدن شهید شدند و اگر شما هم در سازندگی و پیشرفت مملکت فعال نباشید ، باز هم استعار خون خوار گلوی شما را می فشارد و گذشته از این اسلام به شما امر می کند که مسلمین ، راه شهدا را ادامه دهید همچنان که ما هم ادامه دادیم . از اجتماع در کارخانه کوتاهی نکنید ( نماز جماعت و دیگر مراسمات ) و از جماعت محل ( زندگی ) دست نکشید و جماعت جمعه دانشگاه را فراموش نکنید زیرا که دشمن از همبستگی هراس دارد .
ثبت دیدگاه