افزونه جلالی را نصب کنید. 29 رمضان 1446 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1168 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 34 تعداد دیدگاهها : 11×
  • اوقات شرعی

  • پروژه بهره وری تغییر طرح نوار دور شیشه جلو خودرو X100

    شناسه : 577 19 خرداد 1395 - 9:31 1646 بازدید ارسال توسط :

    20160426 123005

    به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی پایگاه بسیج شهدای سایپا (sfateh.ir) : اداره توسعه بهره وری گروه خودروسازی سایپا در ادامه معرفی پروژه های بهره وری برتر با هدف تعمیم و توسعه این فرهنگ در حوزه های مختلف و تسهیم تجارب و دستاوردها ، در این شماره پروژه “تغییر طرح نوار دور شیشه جلو ” که از سوی معاونت کیفیت مدیریت کیفیت تامین کنندگان قطعات تریم و قوای محرکه با مسئولیت اجرایی مهندس سید محمد تهامی اجرا شده را معرفی می کند.

    پ
    پ

    20160426 123005

    به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی پایگاه بسیج شهدای سایپا (sfateh.ir) : اداره توسعه بهره وری گروه خودروسازی سایپا در ادامه معرفی پروژه های بهره وری برتر با هدف تعمیم و توسعه این فرهنگ در حوزه های مختلف و تسهیم تجارب و دستاوردها ، در این شماره پروژه “تغییر طرح نوار دور شیشه جلو ” که از سوی معاونت کیفیت مدیریت کیفیت تامین کنندگان قطعات تریم و قوای محرکه با مسئولیت اجرایی مهندس سید محمد تهامی اجرا شده را معرفی می کند.

     

    ضمن معرفی خود خواهشمند است راجع به انتخاب موضوع پروژه خود توضیح فرمائید.    

    – اینجانب سید محمد تهامی مدیر کیفیت محصول و فرایندهای تولید در خدمتتان هستم. تحصیلات بنده کارشناسی مهندسی پلیمر از دانشگاه امیرکبیر و کارشناسی ارشد مهندسی شیمی از دانشگاه تهران و کارشناسی ارشد MBA از سازمان مدیریت صنعتی می باشد و از سال ۱۳۸۰ در سایپا مشغول فعالیت هستم.

    – پروژه مذکور با توجه به مشکلات عنوان شده توسط مشتریان در خدمات پس از فروش از جمله افتادن زه شیشه از روی شیشه و ایرادات ظاهری متعدد و تاثیر قابل توجه ایرادات در آدیت محصول به دلیل عدم جذب زه های فلزی شیشه جلو ، هزینه ضایعات قطعات در خطوط تولید ، اتلاف زمان در خطوط تولید به دلیل بازکاری ایرادات زه های فلزی ، هزینه بالای تامین قطعات به دلیل وجود ورق استیل وارداتی در زه های فلزی و هزینه بالای تعمیر و تعویض قطعات مذکور در شبکه خدمات انتخاب گردید.

     

    روند اجرای پروژه به چه نحوی بوده است؟

    – در ابتدا امکان سنجی اجرای پروژه مذکور به صورت تیمی متشکل از کیفیت و مهندسی سایپا صورت پذیرفت و پس از امکان سنجی و نمونه سازی های متعدد و بررسی نمونه ها توسط تیم در خطوط تولید در نهایت طرح بهینه تهیه و ریلیز گردید. سپس با حمایت مدیریت ارشد و همکاری شرکت سازه گستر نمونه های نهایی تولید و در چند مرحله در شرکت سایپا و سایر سایت ها ، تولید آزمایشی با همکاری همکاران مرتبط در معاونت های محترم تولید ، مهندسی ، برنامه ریزی جامع تولید ، پشتیبانی و سایت های تولیدی برنامه ریزی و اجرا گردید و پس از اطمینان از صحت طرح و قابلیت تولید انبوه تولید آن از سال ۱۳۹۲ در سایپا و سپس سایتهای تولیدی شروع شد .

     

    چه مقدار هزینه برای اجرای این پروژه صورت گرفته است؟

    – پروژه مذکور با توجه به جایگزینی نوار به جای زه فاقد هزینه اجرا بوده و جزء پروژه های کاهش هزینه می باشد . با توجه به حذف برخی از قطعات نظیر زه های جانبی و فوقانی دور شیشه جلو ، استاد ولدهای کادر شیشه جلو ، استوپرهای لاستیکی زیر شیشه جلو و همچنین حذف برخی از فرآیندها نظیر نصب استاد ولد در سالن بدنه و نصب زه های دور شیشه جلو و تنها جایگزین شدن نوار پلیمری ، به طور متوسط و فقط از لحاظ حذف قطعات ۵۱۶۰۰ ریال در هر خودرو در سال شروع پروژه کاهش هزینه داشته است که این مقدار بصورت سالیانه با توجه به افزایش قیمت قطعات و مواد اولیه افزایشی می باشد. همچنین هزینه های ناشی از شکایت مشتریان و تعویض قطعات در شبکه خدمات پس از فروش نیز حذف گردید.

     

    آیا پروژه شما الگو برداری از پروژه مشابه خارجی بوده و یا ابتکار خود شما و گروه شما بوده است؟ 

    بله –   پروژه مذکور از خودروی ریو و با انجام برخی تغییرات الگو برداری شد.

     

    زمان اجرای این پروژه را ذکر فرمائید .      

    – تاریخ شروع پروژه ۸۹/۳/۱و تاریخ اتمام پروژه و جاری شدن تغییر طرح در کلیه سایتهای تولیدی گروه ۹۳/۴/۱ بوده است . لازم به توضیح است جاری سازی طرح در سایپا مربوط به سال ۹۲/۱۰/۱ بوده و به ترتیب در سایر سایتهای تولیدی نیز اجرایی گردید.                                                                        

    در طول زمان اجرای پروژه همکاری اعضای تیم از واحدهای دیگر سایپا به چه میزان بوده است؟

    – همکاران زیادی در این پروژه مشارکت نمودند و ادارات کیفیت از جمله قطعات و مجموعه های تزئینی ، قطعات استاندارد ، ادارات کیفیت مونتاژ و روتوش و کیفیت بدنه و ادارات مهندسی قطعات پلیمری ، صنایع و مهندسی تولید مونتاژ و بدنه و ادارات تولید مونتاژ و همچنین ادارات نت و برنامه ریزی در این زمینه همکاری داشته اند. همچنین جا دارد از شرکت سازه گستر و سایتهای تولید نیز در این خصوص تشکر نمایم.

     

    حرف پایانی                                                                                                                                                

    –  با توجه به نیاز و خواست مشتریان و بازار رقابتی موجود ، تنها راه موفقیت شرکت سایپا توجه به مقوله کیفیت توسط تک تک پرسنل شرکت و تولید با کیفیت و افزایش سرعت رفع مشکلات کیفی که موجب نارضایتی مشتریان می شود با رویکرد کار تیمی می باشد.   

                                                                                                       

    معاونت اداری وتوسعه منابع انسانی گروه سایپا(اداره توسعه بهره وری)

     

    این مطلب بدون برچسب می باشد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.