افزونه جلالی را نصب کنید. 28 رجب 1446 ساعت تعداد کل نوشته ها : 1110 تعداد نوشته های امروز : 0 تعداد اعضا : 30 تعداد دیدگاهها : 11×
  • اوقات شرعی


    Warning: A non-numeric value encountered in /home/basijsai/public_html/wp-content/plugins/azan/index.php on line 122

  • عبور مگاموتور از بحران ناترازی انرژی با مدیریت مصرف

    شناسه : 8880 06 بهمن 1403 - 10:07 6 بازدید ارسال توسط :
    تابستان سختی برای صنعت سپری شد. انتظار می‌رفت زمستان از نظر قطعی برق چالش کمتری داشته باشد، اما ناترازی انرژی، زمستان پرمخاطره‌ای را برای واحدهای صنعتی رقم زد.
    عبور مگاموتور از بحران ناترازی انرژی با مدیریت مصرف
    پ
    پ

    در گفت‌وگو با محمد ارجمند مزیدی، سرپرست مدیریت انرژی و مجید بساک، رئیس اداره نت تأسیسات صنعتی، دشواری‌های مگاموتور در تابستان و زمستان و راهکارهای اجرایی عبور از این بحران‌ها بررسی شد.

    رئیس اداره نت تأسیسات صنعتی، درباره تفاوت قطعی‌های تابستان و زمستان گفت: «در تابستان کاهش مصرف در ساعات اوج هدف‌گذاری شده بود، اما در زمستان، چالش اصلی مدیریت دیماند مصرف است. مگاموتور با اقداماتی مانند خاموش کردن کولرهای گازی، نوبت‌بندی سیستم‌های سرمایش مرکزی و استفاده از دیزل‌ژنراتورها، توانست بحران تابستان را پشت سر بگذارد و مصرف برق را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. اما در زمستان امسال، چالش اصلی، بحث دیماند مصرف است. محدودیت گازرسانی به شمال کشور و تعطیلی نیروگاه‌های منطقه، صنعت را با مشکل جدی مواجه کرده است. مگاموتور نیز با تنظیم مشعل‌های موتورخانه‌ها، جایگزینی لامپ‌های قدیمی با LED، و مدیریت سیستماتیک مصرف توانسته تا کنون این بحران را به خوبی مدیریت کند.»

    محمد ارجمند ضمن تأیید صحبت‌های بساک افزود: «برنامه‌ریزی‌هایی انجام شد و در هماهنگی با مدیریت ارشد اقدامات پیشگیرانه لازم برای کاهش فشار و آسیب‌های قطعی برق صورت گرفت. یکی از این اقدامات اجاره دیزل ژنراتور بود. تلاش شد با این اقدامات از وارد شدن خسارت به ابزارها و دستگاه‌های شرکت جلوگیری شود.»

    بساک اخذ مجوز ایزو ۵۰۰۰۱ و استفاده از سیستم یکپارچه مدیریت انرژی را مهمترین اقدامات مگاموتور برای سیستماتیک شدن چرخۀ مدیریت انرژی در دوسال گذشته دانست. او ساماندهی و مانیتورینگ کولرهای گازی را از دیگر اقدامات خوب واحد مدیریت انرژی عنوان کرد و افزود: «یکی از الزامات استاندارد این است که شما چیزی را می‌توانید کنترل کنید که بتوانید اندازه‌گیری کنید. ما برای اندازه‌گیری دقیق، نیاز به یک سری کنتور داشتیم که خریداری شد. حتی نرم‌افزارهای تحت‌وب تهیه کردیم تا بتوانیم مصرف برق شرکت را به صورت آنلاین پایش کنیم، اما موانع اداری، بهره‌برداری از این ابزارها را بیش از یک سال به تعویق انداخت که خوشبختانه بخشی از این موانع اخیراً برطرف شده است.»

    محمد ارجمند با تأکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی در مدیریت انرژی، اقداماتی مانند پایش آنلاین مصرف، نصب کنتورها، و برگزاری ممیزی‌های داخلی و خارجی را ذیل استاندارد ایزو ۵۰۰۰۱، مهمترین گام‌های شرکت برای بهبود عملکرد در زمینه مدیریت انرژی دانست. او افزود: «یکی از اتفاقات مهم پیش رو برای شرکت برگزاری ممیزی خارجی ایزو ۵۰۰۰۱ در بهمن ماه است».

    همچنین او به طرح نیروگاه خورشیدی برای تأمین ۱.۵ مگاوات برق که از سوی واحد انرژی به شرکت ارائه شده است اشاره کرد و این پیشنهادها را ذیل اقداماتی دانست که در صورت عملیاتی شدن می‌تواند فشارهای ناترازی انرژی در سال‌های آینده را به مقدار زیادی کاهش دهد.

    ثبت دیدگاه

    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.